Nyhedsbrev 22/6 2020

 

Oprettet 22-06-2020

Så er sommeren kommet til Brabrand, og forhåbentlig kan vi nyde en lang og dejlig sommer nu da mange formentlig vælger at blive hjemme i Danmark.

Forhåbentlig vil vores grønne områder også blive benyttet flittigt, og vi foretager derfor nogle mindre forbedringer. Græsplænerne er blevet luftet og eftersået. Hækkene mod nord er blevet klippet mere ned end sædvanligt for at få mere lys og plads i indelukkerne. Trappen op til Voldbækvej er blevet renoveret, og hundetoilettet er blevet nedlagt og tilsået med græs. Det er planen at plante efeu langs trappen og ved nedkørslerne til garagerne. Der er blevet lagt ekstra fliser ved området omkring grillhytten, og grillhytten bliver genopført så snart leverandøren har tid til det. Det ser ud som om, at det kan blive i starten af juli. Grilhytten vil blive opført med døre, således at den kan aflåses, og planen er at få en lås der passer til vores nøglesystem.

Træet bag ved området ved grillhytten ser ud til at have taget skade af branden, og vi forventer derfor, at vi bliver nødt til at få det fældet.

På parkeringspladsen har vi fået lappet nogle huller i asfalten, og vi har fået fartbumpene på brandvejene malet op igen.

 

I kældrene har vi så småt startet op på udskiftning af nogle af faldstammerne, så det er derfor, at der nogle steder er hugget fri rundt om faldstammen. Udskiftningerne foregår løbende, når håndværkerne har tid.

 

Baldakinerne over indgangspartierne males, når vejret tillader det, og maleren har tid.

 

Generalforsamlingen blev som bekendt aflyst i april. Vi planlægger nu, at vi afholder generalforsamling 30. september 2020, hvis ikke corona restriktioner forhindrer dette.

 

I bestyrelsen har vi fået nogle henvendelser omkring ladestandere til elbiler. Hvis der skal trækkes ekstra elforsyning kan det blive ret bekosteligt, og spørgsmålet er så, hvem der skal betale for det. Vi har også en udfordring med placeringen. Umiddelbart ville det være enklest at etablere elstandere og nye p-pladser på det grønne område, vi har oppe ved Voldbækvej/Sødalsvej, da der er en transformatorstation lige ved siden af. Det er også en diskussion, om der kun skal være adgang til opladning for Kløverparkens beboere eller om folk udefra må få adgang (uanset hvad skal bilejeren selvfølgelig selv betale for strømmen). Prisen for etablering af elstandere og for opladning vil afhænge af den valgte model, men etableringen vil formentlig ligge i niveauet 60.000 - 150.000 kr + evt etablering af nyt parkeringsareal. Synspunkter om dette er velkommen på vores mail eller på generalforsamlingen.

 

Vi overvejer også om viceværtens græsklipning skal erstattes af robotplæneklippere. Det vil koste noget at etablere, men vi kan så spare nogle lønomkostninger, og få en mere velplejet græsplæne. Synspunkter modtages gerne.

 

Vi ser af og til, at der er lejligheder, der udlejes via Airbnb. Uanset om udlejning foregår via Airbnb eller ved fremleje, skal man være opmærksom på, at bestyrelsen i henhold til vores vedtægter skal give tilladelse til udlejning. Man skal ikke forvente, at bestyrelsen vil give tilladelse til udlejning, der ligner hoteldrift. Udgangspunktet er, at lejlighederne er for beboere, der anvender dem til helårsbeboelse.

 

Vores årlige have/arbejdsdag har vi planlagt til søndag 6/9 2020 kl 10. Vi mødes ved grillhytten, som forhåbentlig er klar til den tid. Hvis der er nogle forslag til opgaver på dagen, så kontakt bestyrelsen på mail, eller kom med forslaget på dagen.

 

God sommer

 

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen, Ejerforeningen Kløverparken

kloverparken@hotmail.com

 

Nyhedsoversigt
Tilmeld dig nyhedsbrevet

Maj, 2021 Kalender

Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør
Søn
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06

Offentlige dokumenter

Referater generalforsamling m.v. (2)

Marker kategori for at se de enkelte dokumenter.
Gå til dokumentarkiv